Juldans i all ära

Hej hej alla!
Idag hade vi juldans på gympan. Vi övar inför julavslutningen. Juldanserna är de samma som de har vait tidigare, så det är ju inga problen att komma ihåg haha. Jag tror att juldans är något av det roligaste vi har på gympan. Jag vet inte riktigt varför. Kanske är det för att min klass är så samman svetsad att det inte finns några "dom" och så klart har man ju chansen att dansa med någon gullig kille haha.  




Godis

Äsch det var min sista chokladbit. Nåja det är ändå inte så nyttigt haha. Jag har nästan fått en fobi för sånt där plockgodis. Svinis ni vet, jag är ändå vaccinerad och jag tror att det har gått tio dagar eller kanske sju sen jag blev det. Det skyddar ju inte innan det gått tio dagar. Hur som helst, jag har börjat köpa en marabouchoklad istället för plockgodis, och jag vet inte om jag gillar plockgodis längre haha. 

 



 såhär så jag ut idag










 


ensalada de frutas alltså fruktsallad

God lördag kväll alla




 Fukterna jag hade i



Äpple



Appelsin mmmm



Banan =D



Passionsfrukt. Ganska underskattad av mig.



Fruktsallad


Amigas

Underbara läsare, Hallå.
Jag säger bara äntligen fredag. Jag har nästan fått ordning på allt datorjobb så jag kanske får en lugn helg i alla fall. Jag och mina kompisar gick hem till mig efter skolan, det har nästan blivit en tradition, och vi drack te och käkade pepparkakor(mums). Jag längtar verkligen till julen, jag har till och med skaffat en choklad kalender haha. Imorgon blir det vär mer julklapps planering =D



 Te...



Ljus... (det var ganska ljust ute, men men)



Pepparkaka♥


Tiden räcker inte

Hjälp vad jag har mycket att göra innan betygen sätts. Jag hoppas verkligen att jag inte får några oväntade saker för det har jag verkligen inte tid med. Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen för att jag måste skriva massa grejer (kalla mig datornörd xD)

Det är verkligen skönt att det är fredag imorgon och sen har jag tid hela helgen. Det fixar sig nog. 
Don´t worry Be happy som mamma brukar säga.
Nej nu ska jag städa mitt rum och rocka loss till lite 80-tals musik. 


Segar...

Tjaaa
Idag är jag inte riktigt på topp. Jag har dragit ut en tand (om man ska vara petig var det tandläkaren) och det gör riktigt ont. Fast lite kul var det för när jag skulle gå tillbaka till skolan så var jag fortfarande bedövad haha så jag kunde inte riktigt prata och dessutom kändes det som om min läpp var uppvikt. Okej det var faktiskt rätt kul.
När jag kom hem var jag jätte hungrig så jag tog ett litet mellanmål. Varma koppen (potatis och purjolök) en macka och sen blev jag jätte sugen på mjölk så jag tog det också haha.
Ha det bäst 


Shoppa på nätet?

Hejsan hej alla som kikar in.
Vad tycker ni om att shoppa på nätet?
Jag tycker.

Bra
Det är ju rätt kul att bara glida runt på nätet och kolla in kläder bara helt spontant. Det är kanske lite mer miljövänligt med tanke på om vi säger 100 människor åker och shoppar och alla kommer in med bil, då är det ju inte så jätte bra. Och om de 100 personerna skulle shoppa på nätet behöver ju bara en bil eller cyckel eller hur man nu lämmnar ut post nuförtiden haha.

Dåligt
De flesta kan väl hålla med om att det inte är samma sak. Att inte kunna känna på tygerna och känna hur de sitter på kroppen. Det är väl lite jobbigt ändå. Och om man shoppar på nätet får man ju inte känslan av alla shoppingkassar man har i händerna. Det är hur kul som helst. En annan sak är ju att man måste hålla på att skicka tillbaka kläderna ifall de inte passar och det är ju ganska irriterande.

Shopping på nätet hiss eller diss?


"Skriv rubriken här"

Hej hej alla!
Snart ska jag skriva upp vad släkten & co ska få i julklapp. Jag är inte precis någon organiserad typ men jag gillar att skriva upp saker och så litar jag inte på mitt minne haha. Det har regnat hela dagen men det posetiva är att jag har fått andvändning av min nya jacka och att jag inte har så ont i armen längre. Så bortsätt från regnet är det nästan julafton haha. Nej annars har dagen segat sig fram.

Något som verkligen värmer (förutom varmchoklad) i detta kalla regn är alla gulliga kommentarer man får.
Tack så jätte mycket.

(Jul)shopping

Hola läsare
Idag har jag försökt mig på lite julshopping. Det gick sådär men jag hittade grejer till mina kompisar iallafall. Resten blev till mig haha. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ge till släkten så jag skyller på det så länge. Men jag är ialla fall nöjd med vad jag köpte till J och H. Jag hoppas att de gillar det också. Jag vet inte varför jag för sån ångest innan jag vet vad jag ska köpa. Men sedan är det ju hur mysigt som helst. Jag gillar att julshoppa i Nordstan. Jag vet verkligen inte varför men det är ju så mysigt och ännu mysigare är det om man går till Arkaden och fortsätter på den vägen en riktigt kall dag. Är det någon som vet var jag snackar om? Trodde inte det haha.
Ha det gôtt


T-shirts från Zara 129:-  

Gillar denhär bäst haha.



Jacka från Gina tricot. Rea 299:- ordinarie pris 599:-


 + lite julklappar


Ekoooo!?

Hejsan allihopa!
  Idag var det inte så många i klassen, 13 tro jag, det kändes som om vi var halvklass men det var ganska tyst haha. Jag tror att alla var hemma p.g.a svinis- sprutan igår. Jag kände att jag hade lite ont i huvudet på matten men det gick över.

  Jag har en liten mjukisbyx förbannelse haha. Jag har ett par grå helsköna mjukisbyxor och varje gång jag sätter på mig dem så lyckas jag på något sätt ha lika grå strumpor på mig. Det ser rätt sjukt ut som om byxorna var fastsydda med strumporna haha. Antingen är det en förbannelse eller så gillar jag grå strumpor.
Ha det bäst!
och kolla vad ni har för strumpor på er innan ni tar på er mjukisbyxor :p




 Hur mysig som helst


Baconfeber och julshopping

Hallå mina kära läsare.
Idag blev jag vaccinerad mot svinis, jag känner inte av några biverkningar bortsätt från att jag är lite trött men det kan säkert vara något annat. Vissa var lite små hysteriska över att vi skulle vaccineras men det var inge Big deal. När jag vaccinerades tappade jag lite känsel i armen men den kom tillbaka som tur var haha annars hade det varit lite jobbigt att skriva nu.

På tal om något annat, jag måste nog börja planera lite julshopping. Är det töntigt att börja redag nu? Jag vet vad jag ska köpa till en av mina kompisar men det ågar jag nog inte tala om här i risk för att hon läser inte för att jag tror att hon ens vet att jag bloggar haha men man måste ju vara på den säkra sidan.

Ha det bäst!


Rush rush

Hjälp vad det regnar ute. Jag måste nog släpa med mig ett paraply innan jag sticker. Det har regnat i stort sätt heladagen. Jag och mina kompisar gick innevägen till matsalen, det får man egentligen inte men kom igen till och med lärarna gör det när det öser ner.
Nu är äntligen fotbollsmardrömmen över. Jag fattar inte, kan man inte bara bestämma sig för att gilla något eller ialla fall inte hata det så mycket. Nåja nästa vecka är det handboll och jag behöver inte spela fotboll förens nästa temin =)
Ha det bäst så länge ♦


Har någon sett ett sånt här djur förut?
Jag och min kusin såg det när vi var på en djurpark.










 


Snuvig dag 2

Hello mina kära läsare, oj undrar hur många som börjar sitt inlägg så? Men det är väl lite kul. Idag har jag hostat och varit snuvig och allmänt trött, det ska bli så skönt att få gå och lägga sig. Men man kan väl säga att det snart är helg eller hur? Jag menar imorgon är det onsdag och sen torsdag och då är det ju nästan fredag haha. Nej inte farligare än man gör det.
Innan jag totaldäckar ska jag se Ugly Betty. Någon annan som ska det?




 Jag idag.


Bad times

Måndagen är avklarad. Visst är det skönt och nu är det en hel vecka kvar till nästa haha. Man kan säga att jag har haft liten otursdag och inte bara jag verkar det som. Men jag lyckades glömma min mobil hemma, tappade bort nycklarna innan jag skulle till skolan (hittade dem ingen som tur var), är lite snuvig och hostar och vi hade fotboll på gympan haha. Jag kan erkänna att det kunde ha varit mycket värre. 

Det var många som gick hem från skolan idag. Det var ont i huvudet och snuviga. Hoppas att det bara var inbillnings-svininfluensa. Vi ska nämligen få vaccinet i skolan imorgon eller denna veckan i alla fall. Jag är lite rädd för att ta sprutor (här i bloggen kan man väl erkänna ;p) men det ska nog gå bra.
Ha det bäst



 Outfit idag. Sorry för lite mörk bild.


Hiss eller diss

God morgon mina underbara läsare. Hoppas att ni har sovit gott. Det har jag i alla fall, och jag har precis ätit frukost. Det blev müsli med banan och youghurt och lite c-vitamin för jag kände mig lite snuvig. Men hursomhelst jag invigde vår nya bananskivare (ingen har ju kommit på ett bättre namn haha) och jag tyckte att den var riktigt bra.



 Bananskivaren funkade riktigt bra.

Hiss eller diss?



Frukost. Mums mums...



Jag som matchar min bananfullda frukost haha.



Min katt som kom lite för nära kameran haha.


Swich

Tjoo vad den här dagen gick fort. Jag hann knappt med haha. Jag spelade tennis på morgonen och sen åkte jag och mamma till apoteket sen till Ica. Inte så intressant kanske haha. På Ica köpte vi en chiquita smoothie "mums" och fick en bananskivare på köpet "vilket kap haha" Är inte att skiva banan bland det värsta som finns. Skivorna blir bara tjockare och tjockare. Inte för att vi någonsin skulle hitta en så stor banan som man skulle kunna skiva bananskivaren. Heter det ens så "bananskivare"?

På eftermiddagen lärde jag Hanny-Panny att fota med min systemkamera. Inte för att jag är någon mästare på det heller. Men några bilder blev det, jag ska se ifall jag kan lägga upp dem någon gång.
Sköt om er.

Mmmmm

Mysa

Hej alla! Idag fick vi se ett jätte gammalt avsnitt av vänner på engelskan. Jag älskar vänner. Den serien är ju nästan tidlös haha. Även om jag inte har sett så många avsnitt, jag borde köpa en dvd- box.
 När jag och mina kompisar skulle gå hem kom det snö. Tyvärr smälte den bort men jag hoppas att det kommer mer. 
Det är så skönt att det är fredag hoppas att ni ska mysa ♥

En kompis mysiga jacka. Man ser lite ut som michelingubben xD



Liten den av min outfit

Gängets skor.

 

 


091112

Snart börjar "mammas pojkar." Någon som ska se det? Det ska jag haha. Det är ett lite konstigt program ja men det är väl typ jag haha. Vissa i programmet är lite skumma och jag undrar om inte hela serien bara är teater men det finns säkert mammor som håller hårt i sina söner, hoppas att man inte åker på en sån när man ska gifta sig haha.

Appropå ingenting jag hittade en kul sida med ansiktsmasker. Här ett några förslag till en spakväll. Kom ihåg att lura med några kompisar.
Ciao

Återfuktande

Du behöver en avokado.

Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.



 Bild från google


Välkommen till min nya blogg!

Hej

RSS 2.0