Ny blogg...

http://onepapercut.blogg.se

Hoppas att ni följer mig där.
Hugs


Rastlös...

Är det bara jag som känner att när ett stort problem kommer i ens väg känns alla andra mindre problem också lika tunga. Så känns det nu... Och  förut kännde jag mig så rastlös, jag bara jagade runt överallt och kunde knappt sitta still för då börjar jag tänka.
I lördags så hittade jag ett ställe där jag bara kunde sätta mig och inte tänka, så jag gick dit idag och tog med mig min kamera och ipod och la mig ner i gräset sedan tog jag några bilder också. Det känns verkligen som om jag fått lite ny enerig.
Hugs



 



 

 

 (Jag i lördags)


250410



 

 

 


Jobb(igt)

Sitter och vilar benen efter några timmars jobb på caféet jag praoade på. Jag fick nämligen ett litet extra knäck bara denhär lördagen, för det är lerumsloppet på G så de behövde lite extra folk idag. Sedan gjorde jag som det stod på min tröja och unnade mig en glass haha.
Hugs


60-tal

Vår engelskalärare är den bästa vi fick sluta en halvtimme tidigare idag och det var verklgen behövligt för jag skulle inte orkat en minut till i mitt tuperade hår och grova sminkning haha (det var en 60-talsdag om någon undrar). Tyvärr var det väldigt få som var utklädda men lärarna gick inte att klaga på, matteläraren hade på sig en kostym med de fulaset brallor jag sett, engelskaläraren hade på dig en matta (nej allvarligt!) Soläraren var den som såg bäst ut, hon hade en smaragdgrön klänning på sig. Hoppas att ni har en bra kväll.
Hugs

Sommrigt

Någon annan som längtar till de gröna träden? Jag har faktiskt märkt några knoppar på träden men det känns som om det fortfarande är en evighet kvar. Man kan väl bara längta och hoppas.
Hugs


Lite ihopplock



 Ringen är min favorit. Nu ska jag snart iväg till konfan men först ska jag kolla igenom spanskan
Hugs
Något planerat för ikväll?


Joggingturen

Ja! Jag har äntligen varit ute och joggat. Vad underbart det var. Det var nära att jag var tvungen att hålla mig innomhus för det haglade och regnade så jätte mycket vid fem tiden att jag inte trodde att det skulle sluta, men sedan kom solen och jag kände att nu kör vi haha. Eftersom det hade regnat var luften sådär frisk. Vet ni vad jag menar? Det käns som om man orkar så mycket mer då. Lite bra musik är ju inte fel heller när man är ute och springer.
Hugs


Bild: Google

60 tals dagen

Vad hade man på sig på 60-talet? Skolan ska ha en 60-tals dag på skolan, och jag skulle så gärna få lite tips av er alla läsare. Så om ni har något kul tips är jag öppen för förslag.

Måndagar betyder tre saker för mig nämligen; Plugg med kompisarna, te med kompisarna och top model. Måndagar blev vår pluggdag i samband med att vårt schema blev katastrof, så man får i alla fall en dag att vara social med sina vänner. Te är ju aldrig dumt heller.
Hugs


Iste

Jag har precis sett gossip girl och njutit av lite iste haha. Det är väldigt gott med iste när det börjar bli för varmt för vanligt te. Nu är det inte riktigt så varmt här men man måste ju intala sig att det är det. Så här kommer receptet.

Du behöver:




4dl kallt Earl Grey




4 dl äppeljuice



3 msk honung



Blanda allt. Glöm inte att lägga i honungen innan teet har svalnat för mycket.



Jag hällde i lite citron men det är bara en smak sak.



Lägg i några isbitar också ;)


Nytt till garderoben

Lite shopping hann jag med idag också. Jag köpte blandannat en kjol som jag spanade in på min lunch i fredags, så den köpte jag idag. Jag kikade också in på H&M och hittade en jätte söt tröja och billig var den också, hurra vilket kap haha. Dessutom kunde jag inte låta bli att slinka in på BikBok, där hittade jag ett halsband som bara skrek efter mig haha. Jag håller nog på att få vårkänslor ;) I alla fall på klädfronten haha.
Hugs 



 Tröja: H&M, 79.50 kr
Halsband: BikBok, 49 kr
Kjol: Vero moda, 299kr (Rean 150 kr)

 


Vissa är bara lite efter...

Idag har jag och mina kompisar sett på Alice in wonderland. Jag antar att de flesta har sett den eller läst om den så jag drar ingen recention mer än att det är en grymt bra film. Jonny Depp är ju oslagbar. Idag blev det också årets första glass, nämligen Regnbåge och Strawberry cheesecake i ett rån mums mums.
Hugs


Ckärdpbf

Haha ja det är min lilla förkortning så att jag ska kunna komma ihåg i vilken ordning jag ska göra allt när jag håller på med mackorna på kaféet. Såhär Ciabatta (brödet alltså), Kaviar, Ägg, Rödlök, Dill, Plast, Bricka, Fönster (där jag ställer dem). Vad fruktansvärt trött i benen man blir av att stå hela dagarna, när jag kom hem var jag fortfarande helt slut haha, men det har varit roligt. Imorgon är det sista arbetsdagen och sedan ska jag och gänget se någon bra film om vi hittar biljetter.
Hugs

Dating in the dark...

Jag såg på Dating in the dark igår, och det blev inga lyckliga kärlekshistorier inte. Det mesta berodde på utseenendet. Och min fråga är: Hur ytliga är ni? Skulle ni kunna dumpa någon för utseendets skull efter att ni har fått en så jätte bra kontakt och kemi? Tydligen kunde de göra det.
  Jag kan inte säga att jag inte är ytlig eller inte går efter utseenendet men var går gränsen för ytlighet? Fastnar man i sin lilla fantasivärld och sedan när man får se varandra i ljuset kanske det inte var så fantastiskt som man trodde, och då vill man inte ens försöka hitta till den där fantasivärlden tillsammans igen. Nej vad vet jag.
Hugs

Aldrig för tidigt för kläder



Nu ska jag svara på alla kommentarer sedan bär det av till caféet.
Hugs


Första praodagen

Just nu sitter jag här och laddar upp inför praoen. Jag ska ta tåget som går 07.46 så jag fick gå upp lite tidigare än vanligt haha. Jag blev väldigt förvånad över att jag kom upp så lätt haha. Ha en bra dag alla!
Hugs


New moon

Snälla säg nu att jag inte är den sista på jorden som sett new moon haha. Jag köpte den i går och sedan på efetrmiddagen satt jag och tittade på den. Jag, som många andra, tycker att den är klart sevärd. Har ni alla sett den? Det lite tråkiga var att det gick rätt fort fram och att de hade missat en hel del delar från boken men nu såhär på efterhand gjorde det inte så mycket.
Hugs


Foto: Vårbilder

Vilket skumt väder det var idag... Ena sekunden är det strålande sol. Sedan väder jag mig bort för att ta te kannan och när jag vänder mig tilllbaka är det grått, mulet och spöregn. Efter en stund slutar det regna och blir sådär fint och soligt igen, och då passade jag och J på att ta lite vår bilder.
Hugs



 

 

 


Min eftermiddag...

Det är ganska otroligt att de fick upp mig på den där hästen en gång men två gånger haha, jag kanske bara är lätt att övertala haha. Nåja det är ju faktiskt ganska kul haha. Nej nu ska jag redigera lite bilder jag tog på hästarna de kanske kommer upp på bloggen senare...
Hugs



 Tog en dusch...



Sedan lite lotion som jag fick av Hanny-P. i julkapp ;)



Sedan unnade jag mig en kopp te och en liten ballerina.


Inte stressa...

Jag ska faktiskt otroligt nog gå på en fest. Det är en kompis som har fylllt år så ikväll ska det festas loss, nja så noga vet jag inte vad som kommer hända men men... Jag och gänget var på Allum och letade presenteer till det lilla födelsedagsbarnet haha. Jag vågar inte riktigt skriva vad det är vi köpte, inte för att jag tror att hon är så uppdaterad på min blogg men ta det säkra före det osäkra. Händer något kul i kväll?
Hugs 

Vårigt från H&M

Inga tecken på vår idag heller. Eller det var i alla fall svårt att se solen eftersom regndropparna så envist var i vägen. Haha nej än så lnge kan man bara drömma... I Göteborg i alla fall. Hoppas att ni skymtar solen.
Hugs


Ta ett sniff

Hemma nu från Finland efter en rätt skakig flygtur, luftgropar ni vet. Ialla fall så betydeer ju flygplatser taxfree och jag ialla fall kikar extra mycket på parfymer, dock var det ingen som fick följa med hem. Jag tror att jag sparar mig till sommaren. Hur som helst så spanade jag in denhär parfymen från DKNY så om ni har tid någon gång då ni är i stan kan ni ju kika in på Kicks t.ex. och lukta lite på den.
Hugs



 Bild: Google


Glad Påsk alla!

Jag ska iväg till Finland med mamma och kommer hem på måndag så det blir inget bloggande under påskhelgen. Hoppas att alla har en glad påsk och äter massa påskägg! Någon som ska göra något speciellt?
Hugs



Bild:Google

RSS 2.0