Vad smidigt att få frukosten direkt till brevlådan

Igår fick jag en trevlig överraskning till frukosten. Det hade kommit ett litet paket med  All Bran flingor haha. Ja när man ska sälja grejer är väl alla medel tillåtna, men tack för frukosten. De var ialla fall väldigt goda. Jag är helt galen i fullkornsflingor, jag tycker att det luktar så gott. Man kan kalla det en av mina bättre vanor haha.
HugsSmack

Jag hittade ett riktigt fin läppstift från Maybelline för 89:- Väldigt prisvärt för ialla fall min budget. Det är en lite rosa nyans för sommaren. Ja om det nu blir någon sommar. Jag har sett massa härliga vårkläder och man känner hur det börjar klia i fingrarna haha.
Hugs 

 


VOFF

Idag har våra kära nior haft sin Vold och främlingsfilentlighets (voff) mässa. Det var väldigt bra gjort, vissa hade till och med gjort filmer. Några var med i en konsert som hela skolan var och tittade på. Jag längtar tills min klass ska göra det, ska bli super kul och intressant. Jag skulle nog helst måla en bild då. Jag är lite mer sådär kreativ jag funderar faktiskt på att läsa estet, haha lugn nu ett år kvar.
Hoppas att ni får en bra fredagskväll.
Hugs


Puhh säker för en stund

Haha det kom mera snö idag. Jo kom på mardrömssenen men att bli insnöade i skolan brr hemska tanke haha. Det är många skolor som har stängt för att taket är så dåligt, men vi har klarat oss än så länge. Hmm det var ju både bra och dåligt haha. Jag börjar i mitt stilla att undra om det blir någon vår snart... Jag tänkte i alla fall fixa en lite mer vårig design på bloggen kanske kommer våren då haha.
Hugs

Ska någon se Glee?
 Aaah snön kommer. Detta var i stort sett allt vi såg genom förnstret.


Lill lördag

Lill lördag är ett ord som jag blev bekant med när jag började blogga. Jag har kommit fram till att det betyder Onsdag, varför har jag inte en aning om. Så jag önskar er alla en glad, trevligt eller rolig (vad man nu säger) lill lördag.
Hugs 


Don´t mess with owens

Hej alla. Vilken fin och solig dag det har varit här, tyvärr har jag bråkat med en innehållsförteckning sedan 14:30 så jag har inte riktigt kunnat njuta av det. Men på den ljusa sidan jag har löst innehållsförtecknings-problemet.
  Idag hade vi HK och vi skulle baka skinkpaj. När min och Ch´s paj hade 5 minuter kvar ville inte ugnarna fungera längre. Så man kan väl säga att det det bara blev pannkaka av allt haha usch vilken dåligt vits.
Hugs

Vild korvgryta!?

Alltså vår matsedel denna vecka är inte att leka med. Idag serverades den vilda korvgrytan (ingen vildkorv-gryta) och imorgon får vi njuta av cowboysoppa, mums mums helst dem från Texas haha. Åhh hoppas att vi för äta med pilar och lasson. På onsdag har jag för mig att det blir blodpudding alt potatisbull. Mums mums.
Smaklig måltid
Hugs
 Vild korvgryta

 

 Howdy!

 

 Muuuu...


Nostalgi trip

Hej alla! Idag har jag "simmat" runt i snön. Pappa skulle ta en bild på mig när jag stod i snön och så ramlade jag (klant) så jag fick åla runt lite för att ställa mig igen haha. Jag ska nog ta ett varv till innan det blir alldeles för mörkt haha.
Hugs Efter att jag kämpat mig upp ur snönBlir nog ingen tv i kväll.

Pappa som kämpar på


Det är ju snö här!?

Hej alla nu är jag äntligen hemma. Jag blev nästan lite chockad när jag kom hem och märkte att det fanns mer snö här än i Insbrück (där planet landade) och nästan lika mycket som i Italien, Livigno, där vi var. Det var som vanligt massa förseningar när vi skulle hem och jag trodde nästan att vi skulle vara tvugna att landa på Arlanda istället för Landvetter för att det snöade så mycket.

Jag lägger bara upp lite bilder från sportlovet och skriver inte om hela semestern för då blir det så mycket text och vissa har ju verkligen textfobi.
Hugs Bild tagen från bussen, Insbrück. Inte så mycket snö där inte

Vårt rum. Vår "fantastiska" tv.Alperna i ItalienUt i backen...
Jag ramlade två gånger hahaVi var över molnen. Coolt haha

 

Katten som också bodde på hotellet.


Blogg-uppehåll och glad alla hjärtansdag

Hej alla! Imorgon bär det av till Italien för en veckas skidåkning, hurra! Då kommer jag inte kunna blogga något men så fort jag kommer hem ska jag slänga mig på datan och berätta allt haha. Dessutom hoppas jag på att det blir en massa bilder också. Jag är inte riktigt säker på när vi åker men jag är ganska säker på att det blir tidigt, URK!
  Jag vill ialla fall önska er en Glad alla hjärtansdag!
Hugs ♥Städtime

Hej kära läsare. Jag har äntligen städat klart här i huset. Usch vad mycket sörre allt är när man ska städa. Någon som håller med? Nåja idag fick vi en extra slöjdlektion, eftersom alla niorna skrev nationella prov idag. Det verkar väldigt jobbigt att sitta i tre timmar tur att de fick en liten paus, plus att de hade blandannat saft med sig också haha. Nej nu ska jag fortsätta packa till Italien och läsa min Chic.
HugsPennan glöder!

Hejsan alla glada och även de mindre glada. Idag har nog min stress-mätare slagit i taket. I skolan hade vi ett So prov och det var bara en 40 minuters lektion och det tar ju alltid lite tid innan lärare och elever fått upp sina grejer så man kan säga att vi hade 35 minuter på oss att skriva ett prov. Det var ungefär tio frågor plus en där man skulle vara lite mer disskuterande. Oj oj jag tror att jag skrev i 140km/h och min handstil vill jag inte kommentera haha, man jag hann klart i alla fall så jag hoppas bara på det bästa.
Hugs

Sportlovet närmer sig

Hej alla läsare! Ja vad har jag gjort idag? Hmm jag har försökt plugga så gott det går inför So-provet och jag har inte ens börjat plugga inför matten haha, men jag ska inte stressa upp mig i onödan.
  Snart är det sportlov. Det ska bli så roligt att komma iväg lite. Italien nästa haha.
Ska ni göra något kul på sportlovet?
Hugs

Min vita kajal

Hej läsare. Jag kanske skrev att jag har köpt en vit kajal så den får ett eget litet inlägg här haha.
Hugs

 Själv tycker jag att man ser lite piggare ut med vit kajal men det kanske varierarJag tycker att kvalitén på Viva la Divas grejer är ganska bra med tanke på att det är väldigt billigt.


Melodifestivalen

Ja vem var bäst nu då? Jag tycker helt klart att det var Salem Al Fakir, men det var lite synd att de var så lite piano eftersom de ändå hade släpat ut det på senen. På tal om piano så var Olas pianist ur grym haha. Det lät så frukatnsvärt bra medan Ola själv såg lite ut som en Draag Queen haha.
  De flesta låtarna var väldigt bra men jag fattade inte riktigt det här med Road salt. Jag var förberedd på värsta metallåten så det blev en lite chock när han kom ut där och nästan gjorde sig så liten som möjligt på senen, men sedan när jag hörde den i snabbreprisen var den helt ok. 
  Sedan måste bara tilläggas att Christine Meltzers klänning såg ut som en plockad anka.
Hugs


shopping

Hej alla läsare! Idag har jag varit och shoppat på Allum. Jag och mamma var tvugna att hitta något till pappa som fyller år här snart, men jag kan ju erkänna att det blev lite annat också haha. Lilla jag hittade en superbillig vit kajal från Viva la Diva, jag har en ögonskugga därifrån så jag borde inte få några allergiska reaktioner men man ska väl alltid vara försiktig. 
Hugs När man har shoppat sina grejer kan man andvända en av påsarna som matkasse, man sparar både pengar och miljö. Haha.Liten fika på Mamma Mia. Juice och blåbärs muffins.


Gammla nya mobilen är tillbaka!

Hej läsare! Nu har jag fått min kameramobil tillbaka. Det var lite krongel med att föra över alla kontakter till simkortet och inte få dem att femdubblas haha, men det löste ju sig såklart.
  Ledsen att det inte blev något inlägg igår men blogg.se var på ultraseg humör och tillslut kom ja inte ens in på bloggen. Arrrrhh man blir så trött. Hur som helst nu ska jag snart gå till skolan och ni får ha det så bra.
Hugs


Går i andras fotspår

Ja, bokstavligt talat. Det har kommite jätte mycket snö så jag kom knappt upp för den första backen, sedan hittade jag några fotspår som det gick att gå i, desvärre var de inte på väg till min skola haha. Den sista biten var nästan som om man gick ett steg fram och två steg tillbaka, tur att jag räknade med att det skulle ta en halv timme annars hade jag blivit rejält sen.
Hugs

Hur är det med er, är ni trötta på snön?


Bye bye matteläxa!!

Haha jag är klar med matteläxan. Jag verkligen hatar skolans matteläxor, det känns mer som om jag förlorar kunskap på dem. Usch usch nej nej och blää haha.
  Något roligare, snart kommer mamma hem och då ska det stekas pannkakor här hemma, mums mums. Det var verkligen länge sedan jag åt pannkakor, men det är väl bar att man inte frossar i dem. Fast någon gång måste man skämma bort sig och äta onyttigt.
HugsSåhär fina blir de alltid här hemma...haha...Nae inte riktigt


010210

Haha har fortfarande knappt lärt mig att skriva 2010 och nu är det ny månad också nej det blir för mycket min lilla hjärna. Dagen har måndagssegat men skoldagen slutade i alla fall lyckat; MVG på svenska novellen, jag kan inte låta bli att vara lite stolt haha. Det som är så bra med vår svenskalärare är att hon skriver en lång kommentar om vad som var bra och vad man kan tänka på till nästa gång. Så jag hissar kommenterande lärare haha.
Hugs


RSS 2.0