Lite shorts

Jag hittade dehär shortsen på H&Ms hemsida. Jag tänkte sommar direkt. Fast idag är det inte precis sommarväder, regn så långt ögat når. Men vem klagar snön är ju i stort sett borta. 
Hugs 


Buss

Idag efter skolan tog jag en buss till lerum för att de som jag ska praoa hos skulle fylla i några papper. Det var rätt längesedan jag åkte buss. För jag har min skola och annat så nära att jag inte behöver åka kollektivt. Dessutom så har jag rätt snälla föräldrar haha. Men det är rätt mysigt att åka buss. Eller vad tycker ni?
Hugs




 

 Jag belönade mig med lite choklad haha.


Fortfarnade ljust

Just nu är det ett sådant där matt och varmt ljus ute. Solen har lyst lite då och då men på väg till skolan var det spöregn igen. Jag ska sätta mig och sortera alla bilder från den förra hårddisken. Tänk att alla gick att rädda. Jag har över 2000 bilder tror jag och alla hammnade i samma mapp, HJÄLP!, så det är bara att börja haha. Någon som ska se top model, de skulle ju ha en säsong där bara de som är under 175cm får vara med. Det diggar jag.
Hugs



Nya godingar

Det har verkligen varit dåligt med bloggandet. Det har varit lite körigt med den nya hårddisken och dela dator med familjens datarnörd (alias pappa) så bloggandet har blivit ganska lidande. Men jag är här nu haha. Något som inte blivit lidande är shoppingen, jag skrev i förra inlägget att jag bl.a. skulle hitta ett par skor till mig. Åhh vad jag gillar dessa! Jag letade som en tok efter beiga men jag kunde bara hitta svarta. Sedan gick jag in på Vagabond och i stort sett mitt framför ögonnen på mig stod de haha. Ödet?
Hugs



 Vagabond 600kr (På Scorett 599kr)


En morgon till

God morgon alla. Jag kan faktiskt inte sova mer haha. Man blir ju så van vid att gå upp tidigt så när man väl får sova går det inte. Det är ganska irriterande haha. Idag så ska jag till min träning först och främst sedan ska jag iväg till stan och se om jag hittar ett par skor och så ska jag och mamma på någon utställning med Leronardo Da vinci. Hoppas att ni får en trevlig dag.
Hugs 

Café blev det

Vilken tur jag måste haft idag. Jag letade prao-plats i ca 30 min och sedan fick jag. Jag trodde inte att jag skulle ha sådant flyt men det var i alla fall en glad överraskning. Så om tre veckor ska jag praoa på ett café, det kommer nog att bli väldigt intressant. Eller?
  Det är ju våffeldagen idag ja. Ska ni käka några? Vi fick en våffla på skolan men den smakade kite som bröd med sylt och grädde på. Men jag tänkte i alla fall göra några ikväll.
Hugs

Bra och dåliga nyheter

Usch ja hårddisken på min dator har kraschat. Så inläggen fram till troligtvis lördag kommer att göras på den hela familjens dator också känd som tröskverket, men vem är jag som ska klaga? Det går ju att skriva haha, dessutom låter det riktigt roligt på tangenterna som en gammal skrivmaskin haha. De dåliga nyheterna förutom att hårdisken är död är att alla mina bilder med största sannolikhet också kommer att försvinna. De bra nyheterna är att pappa ringde Dell och de skulle skicka en ny hårdisk idag så den kommer nog på fredag och vi behövde inte betala. Så idag vill jag hissa Dell haha.
Hugs 

Våren närmar sig?

Jag var ute och fotade alldeles nyss, eftersom det både var gräs och sol i sikte haha. Så värst varmt var det kanske inte men allt kan ju inte vara toppen.
  Är det någon som ska se något kul på tv? Själv är jag helt tom haha. Jag vet inte om det bara är jag men jag tycker att det nästan aldrig kommer något bra på vardagarna.
Hugs 








God morgon!

Jag ska snart dra mig mot skolan. Vädret är inte det bästa men jag ska nog hitta ett paraply någonstans haha. Det posetiva med regn är att snön försvinner snabbare, eller var det bara önsketänkande? Nej, allvarligt det är trist. I alla fall så börjar min dag med lite EA, sedan Hemkunskap, No och Svenska. Ja det blir inte så lång dag. 
Hugs 




 google


Prao

Ja, var ska man nu praoa någonstans... Någon som har något tips kanske? Jag är totalt öppen för förslag haha. Jag tror att jag ska skriva en lista på ställen och några skaker jag ska fråga. Varför känns det som om jag pluggar inför ett prov haha? Hoppas att ni har en trevlig kväll. Är det någon som ska se Håkans bar?
Hugs


Ge mig, ge mig, ge mig!

Åh vad jag vill ha dehär skorna! Jag älskar att det är kilklack på dem för jag har inte så många kilklackar fast jag gillar det mycket mer än "vanliga" klackar. Jag tycker att det är så svårt att hitta ett par riktigt snygga kilklackar, det kan bero på att det inte har funnits så många olika. Eller har jag bara letat på fel ställe?
Good morning-hugs


Gossip girl

Hmm ja, jag missade det förra och det förförra avsnittet av Gossip girl, jag minns inte ens vad jag höll på med på de söndagarna, för det var för två veckor sedan det började va?. Hoppas att jag hänger med i alla fall haha. Är det någon mer som ska se det? Om ni inte har något för er så kolla in det, tja om ni inte hatar sådana typer av serier för då skulle det bara vara onödigt haha. Jag ska nog kolla in Wipeout också perfekt avrundning på söndagen. Är det inte på söndagar de bästa programmen kommer?
Hugs



Bild: google

Gossip girl 19.00 kanal 5



Bild: google

Wipeout 20.00 kanal 5


Nykomling i garderoben

Det blev en kort sväng i stan idag efter träningen. Jag hittade i alla fall en riktigt härligt solgul kofta från H&M.
  Är det någon mer som tänker på hur fort snön smälter bort? Jag har redan börjat se lite gul visset gräs under snömassorna. Man kan ju bara hoppas att snön försvinner snart så att vi får ta fram vårjackan och sandalerna haha. Goda nyheter för mig är att min vårjacka fortfarande passar, jag skulle nog aldrig hitta något att ersätta den med.
Hugs



H&M 149:-


Fika i Allingsås och tandsställnings terror

Mamma och jag skippade ca 2 timmars skola och jobb idag, men kom igen jag hade haft något blott grejs i munnen för att få min tadform. Usch blä vad det smakade illa, och det kändes som om jag skulle kvävas. Men annars gick det bara bra och det var verkligen trevliga tandläkare jag fick.  Så nu får jag min tandställning om några veckor. 
Hugs



 Morotskaka och islatte mums.


Ut med de gammla och in med... ingenting

Jag var bara tvungen att slänga ut en del grejer ur mitt rum. Det var super dammigt och jag hade massa små grejer, så jag bara drog ner det och slängde säkert tre fjärdedelar av det haha. Men vad skönt det var att bli av med massa grejer. Jag tycker inte att folk borde storstäda mer för då skulle man säker inte ha några grejer kvar, men någon gång kan det faktiskt vara bra att tänka efter behöver jag fortfarande detta, eller?
Hugs

Kvällens outfit



 


Mjauigt värre

Jag fotade min katt nu i kväll. Jag testade mitt stativ också. Det är så skönt att slippa massa suddiga bilder haha.
Hugs




 

 


Studiedagen

En fråga innan jag berättar om min dag. Är det någon som pluggar på sin studiedag? Det gjorde inte jag i alla fall, jag spenderade den på en hästrygg för (typ) första gången i mitt liv. Det var H och J som lurade upp mig haha. Det var deras födelsedagspresent till mig. J har nämligen egen häst, och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Hur som helst blev det båda, haha. Vi red i skogen och när jag skulle sitta av hamnade jag mitt i en snöhög, snön hamnade upp till knäna och jag blev nära tre decimeter kortare än J haha.
Hugs



 Bild på hästen ( i sommras)


Gammal?

Jag tror att jag har haft en likadan tårta nästan alla mina 15 födelsedagar. Nu är jag 15, jag ska stanna upp och känna hur det känns... nja kanske inte så mycket men trevligt har jag i alla fall haft.
  Det började som vanligt med att man vaknade alldeles för tidigt och fick lådsas sova, turligt nog slutade det vara på lådsas efetr ett tag och jag blev på riktigt haha. Sedan en liten tripp på stan och nu har jag precis ätit lite god mat och dessert.
Hugs 




 


Oanade matchningar

Jag upptäckte just något ganska kul. Min pyjamas och mitt täcke plus boken jag läser matchar haha. Alla tre har den här lite gröna nyanser, lägg till mitt gröna Viva La Diva (som ni kan se i det förra inlägget) så är det bara att kalla mig gröngöling eller åt haha.
  Hoppas att ni planera någtot mysigt för fredags kvällen. Själv tänkte jag kolla in tv-tablon och se vad som finns där. Ha det riktigt gôtt.
Hugs


Hmm svårt att bestämma mig...

Nej jag har verkligen för mycket nagellack. Jag tänkte piffa upp dem lite men jag har ingen aning om vilken färg jag ska ta...

Lite sommrigt rosa från Isadora?

Något av mina åtta nagellack från viva la diva?



Eller ska man orka med en fransk mannikyr?
Hugs


Lockar hit våren

Jag har suttit och gått igenom några bilder somjag tog förra året. Härliga, härliga sommarbilder, men snön ska så envist ligga kvar. Jag fick ploga mig igenom snön på väg till skolan plus att någon jätte traktor hade blokerat vägen så det blev vägen genom snöland för mig, men le och vinka så går det väl. 
Hugs




 


Nästa hållplats Svenska lektionen

Det låter verkligen som om vi har en tunnelbana i klassrummet bredvid. Några killar håller på att lägga nytt golv där inne. Man bara väntar på att det plötsligt ska poffa hit några högtalare som säger något i stil men "Nästa hållplats Svenska lektionen, glöm nu inte att ta med era böcker" haha. I dag trodde jag att de skulle borra igenom väggen och dyka upp på No- provet. Haha det är sånt som gör livet lite roligare.
Hugs



 Vår mattelärrae bjöd på te på måndags matte lektionen.


Lite morgon plågning

Jag hittade precis några helt underbar bilder från sommaren/våren så jag lägger upp den här så att ni också får tråna lite haha. Nej du får det faktiskt ta och bli vår.
Hugs och God morgon




 Ahh vad fint solen faller på detta

 

 


Mobilen gör sitt bästa

Hej alla! Jag tog några härliga bilder med mobilen igår. Det är inte den bästa kvalitén men de är ganska fina ändå haha.
Hugs



 


Dagens outfit

Haha jag har inte bokat någon klipptid, men det beror på att jag har varit i stan och fixat fördelsedagspresenter till mina kusiner och när jag kom hem så hade de stängt. Bra jobbat, snygg bortföklaring haha. Jag ska nog skriva en större lapp. 
Hugs 



 

 


Vad gör hjärnan en fredagskväll som denna

Varför är det så fruktansvärt svårt att komma ihåg vad man ska göra? Jag har försökt boka en klipptid sedan i tisdags, hur sorlig får man bli... Imorgon ska det faktiskt bli av, och det sa jag såklart inte i onsdags och torsdags haha. Men vad gör man haha? Den som lever får se...
Hugs


Anteckningar

Jag har överträffade mig själv på No lektionen. Jag tog så otroligt mycket anteckningar att jag nästan fick kramp i handen. Fast jag måste verkligen plugga bra till provet på tisdag för No är inte riktigt mitt topp ämne. Nej det här var kanske inte så intressant.
Såg precis någon som var ute och joggade. Arrhhh jag blir så avudsjuk, nej snart är jag också där ute.
Hugs



 
 Såhär såg jag ut idag :)


God morgon

Just den här tiden på morgonen är det väldigt vackert ute. Med all snö och solen som nästan är uppe... Men jag vill ändå att den ska smälta bort haha. För jag vill verkligen ut och jogga igen men mina skor gillar inte riktigt snö och jag är väl den som inte gillar att spirna i snö haha. Jag hade egentligen sovmorgon idag, vi börjar inte förrän 9.20, men jag kunde bara inte sova vidare. Varför i hela världen kan man inte sova när man faktiskt får!? Dumma naturlagar haha.
Hugs



Om två veckor?

Hmm undrar om jag får snö på min födelsedag... Det är ungefär två veckor kvar, hinner snön smälta bort? Jag är faktiskt ganska tveksam. Det var ju ganska soligt idag så kanske... Hur som helst jag och J fick inte så mycket gjort på svenskalektionen idag. Vi satt och gjorde smilegubbar i ett word-dokument. Jag vet inte vad som är mest oroande, att vår lärare inte märkte det eller så brydde hon sig inte. Här kommer några smakporv från svenskan.
OK (sträckgubbe med stort huvud) }:) (oroväckande okontrolerade ögonbryn) (}: (Nu är det en mustach)
Hugs

Jag återupplivade den med andra ord jag hittade sladden

Oj kära läsare tänk att måndagen snart är slut, men natten är ung, eller vad man nu säger. Jag hade somsagt lite dator problem eller egentligen var det min kompis som fajtades lite. Jag och H försökte få ingång datorn men den ville inte. Det var bara en svart skräm med lite text, det stod blandannat "Invalid data" säger inte det allt? Ialla fall vi gav upp och hämtade en laptop, halvägs i den startprocessen så hittar jag den lilla gråa sladden till datorn som gör att den fungerar. Undra om det var Invalid Sandra som var i farten eller?
Hugs



RSS 2.0