Från Gina Tricot (igår)

God kväll alla mina läsare. Jag hade lite problem med kommentarerna igår men jag hoppas att det har löst sig. Iallafall så fyndade jag på Gina tricot igår. Jag tycker att det är så synd att de har bytt ut Gina-tricot-tjejen, det värsta är i alla fall att den nya gör samma snurr grej i reklamen jag tycker att hon ska få något eget.
  Hur som helst här är det jag hittade.
Hugs



 
 
 


Shock!

Shock är en affär som fått sitt första besök av mig någonsin. Jag, Jo och Rs har köpt blå hårfärg till Rs. Jag tror att det kan bli rätt coolt, jag och Jo måste bara bleka hans hår först xD
Själva affären var inte så läskig som jag trodde, killen i kassan var hur schysst som helst haha. Fast kläderna kanske inte riktigt är min stil men det var kul. 
 Sen gick vi tillbaka till Nordstan och "minglade" lite haha.
Hugs

Det verkar som om det inte går att kommentera vissa inlägg men jag ska se vad jag kan göra.



Make it better write a letter

Hej läsare! ♥ Det har inte blivit så mycket bilder på den senaste tiden, det beror mest på att jag inte har någon kameramobil just nu (den är på lagning). Så jag bjuder på lite äldre bilder nu framöver. 
 Idag så fick vi skriva ett brev till några barn i Indien. Det var väldigt roligt att skriva brev till någon man aldrig träffat eller ens sett. Det var bara att skriva vad man kom att tänka på haha. Jag tror att det är någon konstnär som kommer att ta med dem till Indien och sen kanske vi får svar.
Hugs

 


Mera bak

Hej alla mina härliga läsare!
Idag har jag bakat lite mer smulpaj nämligen. Det var så längesen jag gjorde det. Både chokladbollsrecptet och smulpajen hittade jag på baksidan av ett havregrynspaket, mums mums.
Hugs
  




Chokladbollar

Japp, jag sitter och väntar på dem nu medans de spenderar lite tid i kylskåpet haha. Jag tänkte äta dem medans jag tittar på top model 6 som börjar om... 10 minuter typ. Låter det bra?
Hugs


mmmums, dock blev mina inte lika snygga


Dagens "Me gusta"



Den här träningströjan (från H&M 149:-) skulle verkligen få checka in i min garderob haha. Fast jag tycker fortfarande att det är lite för kallt för att gå  ut och springa.
Hugs


Kort sagt

Hej alla mina underbara läsare. Idag har jag mina innebandy-talanger (Host, host) tagit lite skada haha. Kort sagt jag fick spö haha, men jag satsar på att lyckas på nästa idrottslektion istället.
 Dagen har väl varit bra, men måndag är ju alltid måndag. Har ni haft det bra? Jag fick alla rätt på ett spanska förhör, men det var inget jätte svårt, men vadå jag fick alla rätt haha.
Hugs

Tillbaka från Flumslätt

Hej alla.
Min dåliga uppdatering: Jag har varit på läger på Flämslätt. Det var väldigt tevligt och jag träffade väldigt kul människor. Jag kom hem för ungefär en timme sedan, efter bussresan. På bussen var jag lite halvsovande men jag kunde höra hur killarna spelade Back Jack på Jo´s spanska bok och använde Läckerol som insats haha. Jag, Jo och Reme (ny kompis =D) satt och läste i "Sanningens bok" Man ska ställa en Ja och Nej fråga och sedan bläddra i boken och få ett svar. Hur kul som helst haha. 
Hugs 

En gammal goding

Heej!
Min stackars mobil har fått checka in på lagning. Jag får den om 10 arbetsdagar *suck* Men men. Som tur var har jag en gammal goding, min allra första mobil. Desvärre har den varken bluetooth eller kamera, men vad gör man.
 Ha en underbar fedagskväll så hörs vi på söndag när jag är tillbaka från lägret.
Hugs



Såhär ser den ut.
Bild: Google


Jo jo...

Idag fick jag en ganska spännnande impuls, jag var tvungen att ta fram en jojjo haha. Jag måste säga att det gick ganska bra (eftersom jag inte ens rört en jojjo på nästan 2 år), men det är ju ändå svårt. Jag tänkte att jaja det är ju bara att veva handen upp och ner men det var det inte haha. Jag får gå tillbaka till övandet. 
Hugs 



Glimtar från teknikveckan

Här kommer lite bilder från veckan hittills.



 Grunden till mitt hus




Planering...





Väggarna på plats



Och dörrarna.

Jag har ingen bild på mitt färdiga hus men jag ska försöka ordna det imorgon
Hugs


Börjar vintern lida mot sitt slut?

Ja gör den det? För jag tycker att det har varit mycket varmare att gå till skolan nu än för några veckor sen. Ja ja den måste ju ta slut någon gång. Är det någon som längtar till sommaren?
Hugs





 


Budgetväskan

Hej alla läsare!
I lördags hittade jag en skolväska för 99 kr. Det är verkligen ett kap haha. Den är ganska olik min stil men jag gillar den verkligen. Jag har letet efter en skolväska jätte länge men det är aldrig någon som klickar. Jag kan inte bara betämma mig för att; nu ska jag köpa en ny väska. Jag måste bara se den och känna att det är väskan jag ska ha. Låter det hel knäppt? Ja ja sådan är jag. Här är bilden i alla fall.
Hugs


Outfit idag

Hejsan alla hoppas att ni har haft en bra söndag. Det har jag. Egentligen har inget speciellt hänt men det har känts bra dessutom är jag super taggad på måndagen.
Hugs





Baggy jeans Cubus
Scarf Åhlens
Vit tröja Kappahl


Nogranna efterforskningar

God kväll alla
 Idag har jag fått strutta runt på egen hand i Göteborg (Om ni såg någon i rött hår och en väldigt stor halsduk studsa runt på Avenyn så var det jag haha). Mamma var hos frisören. Hur som helst efter att ha gått i alla affärer på Nordstan och Avenyn ungefär två gånger var kom jag fram till att H&M har de bästa provrummen (det gäller alla provrum jag besökte). Det var ordentliga dörrar, inte sådana skynken som alla kan se över, det fanns också en pall i varje provrum så man kunde lägga sina grejer på. Det kändes allmänt bra. 
 Hugs
 

 



Efter att jag hade gått runt lite till bestämde jag mig för att köpa en cardigan från gina tricot 149:-


Bara en liten sommarbild

Gäsp, vilken seg dag det har varit. Det funkade i skolan fram till lunch sedan spårade allt ur, och jag skyller på vår mattelärare.
Hugs


 
 Tänk att det snart blir sommar, tiden går ju så fort. Om vintern ville vara kvar lite längre...


Tvättbjörnslooken

Nej nej nej! Det blir konfa-läger, haha såg er nästan höja på ögonbrynen, grejen är att jag inte är riktigt lägertjejen jag är mer av sover-gärna-över-hos-mina-allrabästa-kompisar-och-kollar-på-film-tjejen. Så jag bröt ihop lite och min mascara är i stort sätt över hela mina kinder, det ser faktiskt lite kul ut. Hur som helst jag gillar verkligen inte läger.
 Något helt annat: lite närbilder på min katt.



 

 


Jag och English breakfast

Idag börjar jag inte förrän klockan 12:00 men det är ändå inte frid här hemma. Det ska vara teknikvecka nästa vecka och vi ska bygga hus. Vi har fått en uppgift när vi ska svara på frågor om bygglov, bostadsrätt osv. Vi ska också skissa upp hur vi vill att huset ska se ut. Så jag måste väl återgå till arbetet haha.
Hugs



 Skriver...

 

 Skiss...



English Breakfast te


Nya gardiner [BILD]

God morgon alla! Hoppas att alla har sovit gott. Det har i alla fall jag. Idag är det en väldigt kort dag i skolan så jag är snart hemma igen haha.
Ha en bra dag
Hugs



 Det blev lite tyg kvar så jag funderar på att sy kuddar också...


Blått är flott

Hej alla, jag tänkte tipsa om detta nagellack. Eller egentligen bara färgen.


Jag är en sån som älskar blått så det är väl inte så konstigt att jag gillar detta nagellack haha. Men just denhär mörkblå passar så bra med jeans tycker jag. Det blir lite liv i kläderna så denna kan jag varmt rekomendera till er.

Tillbaka från frysboxen

Hello nu är jag hemma. Det kunde ni kanske gissa efetrsom jag skriver. Hur som helst, jag är tillbaka från frysboxen kallad skolan. Jag skojar inte vi hade 8 grader i gympasalen och i klassrummet kom det ut kall lufr från elementet, gissa var jag sitter jo brevid "elementet". Det är ett hel skumt element för påsommaren när det är super varmt kommer det ut varm luft och på vintern i -20 (liten överdrift) kommer det kall luft. Inget nice element.
 Hela gänget (Jag, J och H) Sammlades hos H för lite Wii och mellis. Jag har verkligen underskattat hur svårt Wii är. Jag tänkte att det går väl enkelt, det är ju bara att balansera lite på brädan (Wii fit) men det fick jag verkligen äta upp haha.
Hugs

Nya gardiner...

Hej alla
Idag har jag suttit vid mammas symaskin nästan hela dagen. Jag har sytt nya gardiner till mitt rum, de andra började smälta in i väggen kändes det som och såklart är det kul med lite nytt. Jag tycker i alla fall att det blev ett lyft för rummet. 
 Imorgon är det skola igen och den här gången måste man klara av hela veckan haha ojoj undra hur det kommer gå. Jag måste väl föröka sova gott.
Hugs 

Sova gott som min lilla katt gör här


Har du hört ryktet om Morgans?

Gissa vilken film jag har sett idag. Precis "Har du hört ryktet om Morgans?"
Den var verkligen inte som jag hade förväntat mig men den var väldigt bra. Jag gillade hur musiken stämde ihop med situationen och ändå kopplades till stället de var på(mitt ute i "nowhere". Den var rätt oförutsägbar och det är ju alltid roligt att bli överraskad.
Kort och gott; Jag kan rekomendera att se den.


























Jag och mina badkompisar fantastico

Är precis hem kommen från badet med klassen. Vi skulle simma i en kvart och se hur många längder vi hann. Två minus med det var att det var trångt så man kunde inte simma förbi någon utan att få en armbåge i huvudet och armbåga någon annan, det andra var att basängen var väldigt kort så det kändes som om man fick vända hela tiden. På plus sidan så var det verkligen skönt att få simma lite, jag har inte tränat på hela lovet, tur att konditinen inte blivit sämre. En till bra grej är att man kan köpa glass efteråt haha. Nu ska jag försöka tina mitt hår så att det inte hänger röda istappar ner för mitt huvud.
Hugs

Nice naglar

Hej!
Tillbaka från första skoldagen (som varade i 1 ½ timme -.-') det kändes nästan onödigt att gå dit. Plus att vi hade en halvtimmes rast också haha. Det är klart att det var kul att träffa klassen igen men vi fick inte reda på något. Vi vet inte vad vi har för schema, inte vem som är vår nya No lärare eller när vi har musik och hemkunskap. Vad gjorde vi egentligen på den där timmen!?

När jag var i Stockholm så var jag och min kusin på ICA (kul, tänker ni) och där hittade vi ett väldigt fint nagellack från Isadora.

Jag trodde att det var lite för sommrigt för vintern men det funkar bra. Riktigt fynd säger jag.

Hugs


Dagens outfit

God morgon alla.
Hos mig i Göteborg är det snöstörm, men jag tror inte att det är någon fara. Jag och pappa ska iväg till Nordstan och köpa en skiva, kings of leon tror jag det blir, och kanske lite kläder om jag har tur haha. 
 Imorgon börjar skolan. Det känns ganska tråkigt men man får väl bita ihop och dessutom är det ju snart fredag. Jag får väl passa på att njuta lite av sista dagen.
Hugs




 

 Dags för frukost


Vettigt?

Något vetttigt har jag väl fått gjort idag haha, fast jag vet inte varför jag så gärna vill göra något vettigt.
Antagligen är det bara är att ha något att skriva i bloggen. Nog om det. Jag och J tagit några bilder. Man vet ju inte hur länge snön är kvar.




 

 

 


Scons

Tänk att dagen redan är slut och jag inte ens fått något vettigt gjort. Jag har nog slöat framför tv:n hela dagen haha. Fast jag gjorde ett lite försök att baka scons, det gick inte så bra. Degen smulade sönder så det slutade med att jag fick äta dem med en gaffel haha. Är det någon som har bra scons tips?
Hugs

Ett par bortdommnade ben, en jamig katt och 5 timmar senare

Hej alla läsare, nu är jag tillbaka från huvudstaden.
 Tänk att man alltid ska bli så seg efter att sitta i en bil i fem timmar, men jag hade lite film att titta på som tur var haha. Jag såg Shall we dance och Sex and the city, det var väl det ända jag hann med tänk vad fem timmar kan flyga iväg haha. Jag hade i alla fall väldigt trevligt hos min kusin. Idag tog vi en sväng förbi min morbror också, hjälp vad längesen det var vi sågs. Min lilla katt fick en liten traumatisk upplevelse när hon såg min morbrors hund men det gick väl det också.
 Nej nu är mina naglar är i ganska starkt behov av lite mannikyr haha.
Hugs

RSS 2.0